Nedenstående er den 18. marts udsendt til ale medlemmer af klubben pr. mail.

 

Kære medlem,
 
Bestyrelsen følger opmærksomt myndighederne og DGU’s anbefalinger og justerer løbende vores retningslinjer for klubben i forhold til brug af klubben og dens faciliteter.
 
Det er besluttet at der fra den 18. marts og indtil 30. marts, den dato myndighederne også arbejder med indtil videre, vil være følgende retningslinjer gældende:
 
Den store bane
Er lukket pga vintervejret.

Lærkeager (Par 3) banen
er tilgængelig for spil, men pindene og scorekort vil være fjernet. Vi opfordrer kraftigt til at overholde myndighedernes anvisninger om at holde afstand, ikke give krammere, bruge handsker og undgå personlig kontakt. Skulle brugen af Lærkeager blive ekstraordinært stort vil bestyrelsen igen drøfte situationen.
Lærkereden (klubhuset ved Lærkeager) vil være aflåst.
 
Café Rolf
er åben for Take Away, der kan afhentes ved terrassedøren til Café Rolf og betaling sker med MobilePay – se deres menu ved at klikke HER.
 
Shoppen
er lukket. 
Shoppen har investeret i varelager og har derfor penge bundet i det indtil vi kommer og køber. Du kan derfor hjælpe dem med at få penge i kassen, hvis du allerede nu køber et gavekort til køb som du ved at du alligevel vil foretage så snart tingene normaliseres. Man kan købe gavekort til Shoppen ved at skrive til golf@hbgk.dk. Så sender vi det til dig. 
 
Alle træningsfaciliteter
er lukket.
 
Klubhus og Sekretariats bygning
vil være aflåst og må ikke benyttes af medlemmer.
 
Sekretariatet
er lukket for personlig henvendelse, men telefon og mail er åben som sædvanlig.
 
Greenkeeperne
Fortsætter med at arbejde på banen. Der er truffet forholdsregler så de arbejder isoleret på hver sin del af banen. De holder ingen møder eller pauser sammen, og er således godt beskyttet. Det er ikke tilladt for medlemmer at henvende sig personligt til Greenkeeperne.

 
Venlig hilsen
Hornbæk Golfklub, Landström Golf Shop og Café Rolf