Forløbstræning

Deltag i HGK Forløbstræning!

To individuelle Trackman Status og 5 fællestræningstimer for kr. 699 – det er ”value for money”.

Forløbstræning kan med fordel benyttes af alle klubbens medlemmer. Forløbet er så fleksibelt, at selv den meget travle kalender kan finde plads.

Du starter med en Trackman status sammen med Pro’en. Det er en god idé at varme op først. Her bliver dit sving målt, og på baggrund af tallene og Pro’ens erfaring, får du tilsendt en mail med Trackman tal og de væsentligste indsatsområder, der giver dig størst mulighed for forbedring.

Fællestræningerne, der afholdes hver uge fra primo maj til primo september, er planlagt på skiftende tidspunkter, så alle burde have mulighed, for at finde et tidspunkt, der kan passe i deres kalender.

Fællestræningerne, der varer i enten 1 eller 1,5 timer, vil indeholde både slagtræning, det korte spil og puttetræning.

Tilmelding til Forløbstræning – AFVENT mail med værdikortBook Trackman Status lektion – betal med værdikortBook fællestræning – betal med værdikort

Du tilmelder dig Forløbstræning på bjælken til venstre   <—

FØRST når sekretariatet har registreret din tilmelding, vil du få tildelt 2 værdikort, som kan benyttes til at booke tider til TRACKMAN STATUS og FÆLLESTRÆNING.
Book 
IKKE Trackman status eller fællestræninger før end du har modtaget mail med værdikort fra sekretariatet.
Vi sender dig også en personlig vejledning på mail, så du ved at dine værdikort er oprettet. Det vil de normalt blive indenfor 24 timer og i sjældne tilfælde op til 48 timer.

Vi kan kun anbefale, at du supplerer denne træning, med enten lektioner eller kurser hos vores Proer, Ulrik eller Andreas .

Besøg os i Golfreceptionen og find ud af, hvad du vil have størst udbytte af, både i forhold til dit niveau, og hvor meget tid du vil investere i din træning.

Afbud til både Trackman Status og Fællestræninger skal foregå senest 24 timer før start, ellers vil der blive trukket på dit værdikort.

Forløbet kan ikke overføres til efterfølgende år og ubrugte lektioner eller fællestræninger refunderes ikke.