Formiddagsmix

Torsdagsmix

Torsdagsmix er et  ekstra tilbud, hvor vi booker dig og blander boldene.Her får du chancen for at spille med så mange forskellige damespillere som muligt. Der er mulighed for at lære andre at kende og at få en god social runde på banen.

Torsdagsmix er for de Lochers piger, som spiller regelmæssigt torsdag. Du skal være medlem af Lochers Piger og have adgang til den store bane. Ideen er, at du automatisk bliver booket hver torsdag (jævnfør turneringskalenderen) mellem 9.00 – 11.10 eller 16.00 – 16.30.

Der tages ikke hensyn til alder, handicap, 9 eller 18 huller eller hvem der kender hvem, men kun til hvem du tidligere har spillet med i sæsonen. I løbet af sæsonen får du hermed mulighed for at møde så mange forskellige som muligt på banen. Du vil blive booket 1-2 torsdage frem, og har altid selv mulighed for at slette eller ændre tiden i GolfBox. Er der ledige pladser på boldene kan alle Lochers piger efterfølgende selv booke sig på via GolfBox.

Der er mindst 50 spillere med i ordningen. Hvert år viskes tavlen ren og du skal aktivt melde dig til igen hvis du ønsker at være med.

Vil du være med, skal du sende en e-mail til Jonna, jonna1910@gmail.com og angive Navn samt Brugernavn og Password til GolfBox og angive emne ”Torsdagsmix”

Er der flere torsdage, hvor du ved, du ikke kan spille, SKAL du skrive dem til Jonna, evt. løbende, så du ikke bookes, ellers sletter du bare din booking.