Facilityudvalg

Frivilligt arbejde er en meget stor drivkraft i Hornbæk Golfklub. Det frivillige arbejde giver gode relationer og en dejlig klubånd. Herunder kan du se hvilke Teams vi har i Facility Udvalget og hvad aktiviteterne går ud på.

Team Lugning

Vi luger to gange på en sæson. Der udsendes mail fra Sekretariatet for tilmelding.

Vi luger under hække og i bede omkring Klubhus, Sekretariat, indgang til bagrum, ved Drivingrange og omkring Lærkereden.

Team Bagrum

Bagrum bag Sekretariatet og i ridehallen på Lærkeager, rengøres efter behov, ca. 2-3 gange pr. sæson. Skabe aftørres og der støvsuges.

Team Fejning

Parkeringsområdet ved Klubhuset fejes regelmæssigt, så grus og sten holdes væk fra den asfalterede kørevej.

Team Male

Indendørs og udendørs maleropgaver som tildeles løbenden ifbm vedligeholdelsesopgaver generelt

Team Nedslag

Nedslagsmærker på alle greens skal løbende repareres af medlemmerne, men det er desværre ikke alle der bliver repareret, derfor kører vi en tur i klubbens buggies, når der bliver for mange nedslagsmærker.

Team Klubhus & Golfreception

Vedligeholdelse af Klubhus og Sekretariat med ekstra opgaver indendørs og udendørs, f.eks. rensning af stole i cafeen, rensning af tæpper, samt rengøring af vinduer og døre. Der etableres projekter til opgaver, som indkaldes via Sekretariatet. Julepyntning i december.

Team Lærkeager

Vedligeholdelse af Lærkereden indvendigt og udvendigt. Der indkaldes til større opgaver når de opstår. Julepyning i december.

Team Midtvejshus

Vedligeholdelse af området omkring Midtvejshuset, afvaskning af havemøbler og vinduer og døre. Tjek af forråd i det lille køkken og evt. opfyldning.

Team Baner

Generelt opsyn med begge baner, tjek af boldvaskere, opsamling af cigaretskod, tjek af skraldesplande og jernvaskere.

Har DU lyst og tid til at give en hånd med, så kontakt én af teamlederne eller formanden. Selv få timers hjælp vil blive meget værdsat

Ketty Pedersen

23 49 17 77
Kettyberner@stofanet.dk

Jette Kjær Kjældgaard

31 31 03 73
jkjettekjaer@gmail.com