Banestatus

Hornbæk Golfbane (18 huller)

BANEN ER ÅBEN 

  • Vær opmærksom på at der kan være frost i greens i starten af sæsonen, hvilket kan resultere i at din tid bliver aflyst. Bliver tiden aflyst skal du booke en ny tid, såfremt der er ledige. En runde starter starter altid på hul 1, og du kan ikke starte ud længere i hulforløbet. Tjek derfor din GolfBox inden du tager hjemmefra her i starten af sæsonen. 
  • Buggy er tilladt
  • Monobuggies er aldrig tilladt på Hornbæk Golfklubs anlæg.

Lærkeager (Par 3 – 9 huller)

VED FROST ER BANEN LUKKET – ELLERS ER DEN ÅBEN.

 

Buggy er tilladt.

Lærkereden (klubhuset ved Lærkeager) er åbent – toilettet er åbent.

Træningsområder

Driving Range er åben

Puttinggreen er åben

Indspilsgreen er åben

Visionsplan 2030

Hornbæk Golfklub besluttede i 2022 at udarbejde en omfattende plan for banens udvikling frem mod 2030. Årsagen til dette er flere, men primært at sikre, at vi også i fremtiden har en bane, som kan tiltrække og fastholde medlemmer i klubben. Som sparringpartner til udvikling af en plan for banen frem mod 2030 valgte klubben Casper Grauballe, som har en kæmpe erfaring med baneudvikling fra både ind-og udland og har i sit firma gennemført mange store opdateringer af eksisterende baner samt anlæggelse af nye.

I samarbejde med baneudvalget og med stor hensyntagen til den økonomi, som et sådant projekt kan bærer, er der udarbejdet en udviklingsplan for banen, som begynder i 2023.
Som et led i udviklingsplanen vil der blive etableret et tee 58 og det nuværende tee 61 vil blive forlænget til tee 62. Dermed vil vi i fremtiden have en bane, som har tee 45, 51, 55,58 og 62.
Der vil i forbindelse med dette blive etableret en række nye teesteder, som forventes at stå klar i 2025 sæsonen.

Du vil her kunne finde en oversigt over de forandringer der vil ske på de enkelte huller.

Se præsentation