Seniorklubben

SENIORGOLF: Sjovt, Spændende, Socialt

Seniorklubben er en meget social og hyggelig “klub i klubben”. Det er en utrolig aktiv klub, hvor alle hurtigt kommer til at kende hinanden. Der jokes og omgangstonen er meget uhøjtidelig. De seneste år har der været mellem 60 og 80 deltagere i hver eneste turnering.

For at deltage i seniorturneringerne skal man have bagmærke og være fyldt 50 år inden udgangen af indeværende år….
Hvis en deltager opfylder alderskriteriet, kan ægtefælle/samlever deltage UANSET ALDER.

Vi spiller hver mandag, og man kan spille på hvilket som helst tidspunkt af dagen, men Seniorklubben har reserveret tiderne mellem kl. 16.00 til og med 16.24. Vil du benytte disse reserverede starttider, skal du bede Sekretariatet registrere dig som deltager i Seniorturneringerne, hvorefter du kan booke tiderne via GolfBox.

Turneringerne spilles som Stableford over 10 huller (Hul 1 til 10). Hvis man gerne vil kan man selvfølgelig spille 18 huller, men det er scoren på de første 10 der er tællende. Der spilles i 2 rækker: A-rækken er handicap 0-26,0 og B-rækken 26,1 og derover. Der er ingen øvre begrænsning. Alle med bagmærke kan være med!

Turneringen starter den første mandag i april, hvis banen er klar, og derefter spilles der hver mandag i hele sæsonen undtagen på helligdage (f.eks. påske og pinse). Den første mandag i måneden er der super hyggelig fællesspisning med præmieuddeling for den foregående måneds turneringer. Afslutningsmiddagen er den første mandag i oktober, hvor vi traditionen tro guffer flæskesteg og ris á la mande med dertil hørende mandelgaver.

Tilmelding til Seniorspisning

Klaus Føge

40 15 21 13
klaus@klausfoge.dk

Tilmelding og betaling til spisningen foregår via GolfBox

Proceduren er:
Log ind på GolfBox, gå ind under “Klubturneringer”, find Seniorspisning og dato, klik på den, tilmeld jer og betal.
Enkelt og effektivt.
Der kan betales med Dankort/Visa-Dankort eller MobilePay.
Du kan også tilmelde dig via linket her på siden, eller ved at kontakte Golfreceptionen.

Der betales IKKE kontingent til Seniorklubben, kun turneringsfee på 20,- kr. pr. gang. Dette betales inden man går ud. Betaling kan kun ske med MobilePay til nummer: 344452.

Overskuddet i Seniorklubben går hovedsageligt til Juniorarbejdet, og de seneste år har tilskuddet været mellem 5000 og 7000 kr.

Hvert år afvikles der en særdeles hyggelig venskabsmatch mod Københavns Golf Klub. Her stiller hver klub med 15 damer og 15 herrer og værtskabet går på skift hvert år. Vi spiller Fourball Bestball med to spillere fra København og to fra Hornbæk på hvert hold. Tilmelding foregår når tilmeldingslisten er sat op på Seniortavlen og er efter ”først til mølle” princippet.  

Velkommen til et sjovt og spændende fællesskab.

Og husk: Aktive golfspillere lever i gennemsnit 5 år længere

Bedste hilsener fra formanden