Der er åbnet for normal booking (4-bolde) for spillere og greenfee gæster for spil fra onsdag den 15-04-2020. De to bolde der allerede booket vil er overført. Normal booking er max. 6 tider indenfor 8 uger.

Hullerne bliver ændret så der indsættes en foring i hullet der gør at bolden kun kan ligge 5-10 millimeter nede i hullet – det vil herefter være muligt at blive reguleret i handicap. Det er forbudt at berøre eller tage pinden ud af hullet.

Det er muligt at blive handicapreguleret fra 15-04-2020. Scorekort kan kun indleveres elektronisk via GolfBox. Der er midlertidigt ikke pligt til at opbevare scorekort i 3 måneder som tidligere.

For de medlemmer der er utrygge ved 4-bolde, så er det muligt at kontakte Golfreceptionen på telefon eller mail for at reservere ledige tider fra 0800 til 0850 og fra 1710 til 2-bolde, hvor de øvrige tider i bolden blokeres.

De to måtter længst til venstre på Driving Range vil være reserveret opvarmning og kan således benyttes i højst 10 minutter før start. 4-bolde må deles om disse måtter.

For spil på banen gælder følgende restriktioner/anbefalinger:

  1. Greenfee betales i Golfreceptionen
  2. Hold minimum 2 meters afstand mellem spillerne
  3. Ankomst til banen sker så sent som muligt i forhold til opvarmning og spil på banen. Der er 10 minutter til rådighed på Driving Range, hvis den er åben, på de 2 måtter længst til venstre.
  4. Flaget forbliver i hullet og må ikke berøres
  5. Efter spillet forlades klubben umiddelbart efter evt. at have handlet i Shop eller Café
  6. Ophold på klubbens område der ikke er i umiddelbar forbindelse med aktivitet frabedes.

Dette er indtil videre gældende indtil 10. maj 2020.