Kære Golfer i Hornbæk,

Nu har vi, Morten og Casper, været i gang i tre måneder og vi vil gerne sige tusind tak for støtten, både i begyndelsen med Take Away og nu da sæsonen for alvor har taget fart.

Vi er ved at lære klubbens rytme og golfspillernes vaner at kende. Det har i opstarten betydet, at der har været et par svipsere i forhold til, at levere den service vi ønsker. Vi har valgt at prioritere kvaliteten i maden, også selv om det har betydet lidt mere ventetid.

For at optimere vores service, så har vi siden fået Martin (kok) og Tea (tjener) med på holdet, og vi er stolte af at have dem med.

Vi vil gerne levere høj kvalitet og service. Hvis du oplever at vi ikke leverer det du forventer, så tag kontakt til os, meget gerne mens du er tilstede. Så skal vi gøre hvad vi kan for at indfri dine forventninger.

Vi er glade for de grupper der kommer hos os. Men når vi får 30-40 bestillinger i løbet af meget kort tid, så opstår der desværre  ventetid. Så, er I en gruppe der gerne vil spise hos os, så bestil maden inden I går ud – så kan vi garantere at ventetiden bliver kortere.

Vi har lyttet til jer og opdateret vores menukort, så der nu er mere at vælge imellem – blandt andet tun og større bøffer.

Selskaber både i klubben og hjemme kan vi også klare. Skriv eller ring til os og aftal en tid, hvos vi sammen kan lave en menu (både med og uden vin), der passer til jer.

Vi glæder os til at se jer i Café Rolf og ønsker en god sommer.

Morten, Casper, Martin ogTea