Fantastisk bedrift af vores Senior A-hold i Regionsgolfen! 

  • I april måned startede Hornbæk med at stille et hold i Regionsgolf i A rækken.
  • I juni vandt de puljen, som ellers var meget lige og hvor flere hold kunne vinde. De vinder puljen trods samme pointtotal som Simons, da de har vundet med flere huller i vores indbyrdes kampe.
  • I august fulgte en kvartfinale på den svære bane Ledreborg, hvor holdet deler matchen mod Nivå, men holdet vinder grundet indbyrdes flere vundne huller. Dernæst spilles der semifinale på Falster hvor der vindes knebent mod et stærkt Odsherred hold.
  • I september bliver vores hold Sjællandsmestre efter en hård kamp på CGC i Vallensbæk hvor Furesø var modstanderen. Dette sikrede pladsen til Landsmesterskabet.
  • I finalen på Fyn – afholdt af smukke Langesø Golfklub skulle Trehøjes dygtige mandskab nedkæmpes. Der blev kæmpet til sidste blodsdråbe på den skønne bane – og tilmed i dejligt solskinsvejr.  Det bliver sidste put i de sidste 2 herresingles, der viser sig afgørende afgørende og Hornbæk vinder med mindst mulig margin, 6-5 ! 

Der skal lyde en kæmpe tak til alle spillere/holdledere som har stillet op uanset vejr i løbet af sæsonen. Det har været virkelig sjovt for holdet at stille op, og der er blevet grinet, bandet og vi har lært nogle nye medlemmer bedre at kende.

Det kan varmt anbefales at deltage i Regionsgolf som også spilles i en B og C række, så alle kan deltage

.

Vinderbilledet fra finalen på Langesø.