Denne weekend starter Danmarksturneringen igen, hvilket betyder at Hornbæks dygtigste skal ud og kæmpe for klubben. Hornbæks hold har aldrig været så højt i divisionerne som tilfældet er i år, så holdene får brug for al den opbakning de kan få! (Se spilletidspunkter i bunden af opslaget!) 

Sidste weekend var holdene afsted på træningslejr med Ulrik og Emil i Sverige (Skyrup GK), hvor teknikken blev finjusteret og flere spillere viste at de er helt klar til denne weekends modstandere i divisionerne. 

Denne weekends spillerprofil er Sebastian Rulis fra 1. Herrer. Sebastian viste utroligt flot golf i Sverige på den tricky bane, og var samlet 2 under banens par over runderne i sidste weekend. Når Sebastian svinger køllen ser det fantastisk roligt ud, selvom bolden kommer afsted med en fantastisk fart. Det er nemt at drage paralleller til Ernie Els – “The Big Easy”, da Sebastians højde og rolige rytme får golfspillet til at se utroligt nemt ud. 

Vi håber kraftigt på at klubbens medlemmer møder talstærkt op og støtter holdene, så vi kan bevare (eller forbedre) vores flotte placering i divisionerne. 

Spilletidspunkter; 

  • 1. Division Damer 
    Søndag på hjemmebane (Foursomes kl. 8.00 og Singles fra kl. 13.00) 
  • 2. Division Herrer 
    Lørdag på udebane mod Helsingør (Foursomes kl. 8.20 og Singles fra kl. 13.40) 
    Søndag på hjemmebane (Foursomes kl. 8.20 og Singles fra kl. 13.40) 
  • Øvrige puljer og resultater kan findes her; Golf.dk | Danmarksturneringen