Weekenden den 7. og 8. maj startede Danmarksturneringen igen, og Hornbæk havde masser hold i ilden, hvor både klubbens dygtigste damer, herrer, seniorer, veteraner og ungdomsspillere skulle ud og kæmpe for klubben. Et kæmpe tak skal lyde til alle der var ude at følge holdene og være med til at skabe en elektrisk stemning i klubben i det gode vejr! 

 

Lørdag

Herrer 1, 2. Division ØST: Helsingør 15 – 3 Hornbæk

Førsteholdet besøgte Helsingør i deres debut i 2. Division, hvilket desværre blev en lidt for hård ilddåb. Nederlagets størrelse viser dog ikke et tydeligt billede af det spil der blev set på banen, og hele 6 ud af de 9 spillede kampe var opad hul 18, hvor der i 5 af tilfældene var Helsingørs spillere der var dygtigst til at holde hovedet koldt og dermed vandt hul 18. Havde det været omvendt, havde Hornbæk stået med en komfortabel sejr på udebanen. 

 

Ungdomshold, Kval. række ØST: Hornbæk  7 – 0  Helsingør

Vores ungdomshold var i kamp på hjemmebane – også mod Helsingør – og vandt med overbevisende 7 – 0 og med komfortable sejre i alle matcher. Super flot af vores unge spillere. 

 

Seniorholdet, Kval. række ØST: Hornbæk  9,5 – 3,5  Nivå 

Seniorholdet vandt en – på papiret – overbevisende sejr mod et velspillende Nivåmandskab. Der var dog spænding hele vejen, da både de sidste singler samt foursomen var opad hul 18, hvor Hornbæks rutinerede spillere dog havde is i maven og kørte sejren hjem under pres! 

 

Veteranholdet, Kval. række ØST: Hornbæk  7 – 6  Ledreborg 

Veteranernes kamp blev en affære, hvor kun én match var meget lige – så selvom der på papiret står at det var en marginal sejr, så var de matches Hornbæk vandt så sikre at sejren aldrig rigtigt var i fare. Godt spillet! 

 

Søndag

Dameholdet, 1. Division ØST: Hornbæk  7 – 5  Mølleåen 

Vores bedste damer var søndag i kamp på hjemmebane mod Mølleåens GK der stillede med et utroligt stærkt mandskab. Efter foursomes om formiddagen stod der helt lige efter en utroligt vigtig 1/0 sejr på hul 18 til bestyrelsesmedlemmet, Christel og hendes trofaste foursomemakker, Xenia. I singlerne havde Hornbæk fordelen af at kunne indskifte Line Toft Hansen, den dygtige spiller fra Ladies European Tour og holdkaptajn Birgitte Løndal lod sig udskifte. I singlerne betød en delt match til Christel, samt sejre til både Elizabeth og Xenia, at Hornbæk vandt kampen med tættest mulige margin, og derved fik en kanon start i 1. division! 

 

Herrer 1, 2. Division ØST: Hornbæk 10 – 8  Københavns GK

Herreholdet skulle rejse sig ovenpå det lidt skuffende resultat om lørdagen, hvor der dog havde været godt spil. Københavns GK tabte knebent oprykningskampen til 1. division sidste efterår, så herrerne vidste at det var et stærkt mandskab de skulle møde. Efter foursomes så det svært ud for herrerne, der var bagud 4 – 2 inden frokostpausen. Efter frokost fik herrerne bedre styr på det, og efter komfortable sejre til Frederik, Lucas, Sebastian og Emil K var sejren reelt sikret. Om det var dette, eller træthed, der gjorde udslaget for Anton og Emil M vides ikke, men de tabte desværre et par huller mod slutningen af runden og måtte se sig slået. Samlet set en utroligt vigtig sejr for herrerne ift. målsætningen om at overleve første sæson i 2. division. 

 

Herrer 2, Kval. række ØST: Gilleleje  5,5 – 6,5  Hornbæk 

Herrernes 2. hold kom i kamp om søndagen og vandt en utroligt tæt og nervepirrende kamp på udebane mod Gilleleje. Holdet består primært af juniorer og unge mænd, der under kyndig og rolig vejledning af Claes formåede at holde hovedet koldt under pres og vinde den svære udebanekamp. Super god start for de unge drenge og Claes! 

 

Seniorholdet, Kval. række ØST:  Hornbæk 11 – 2  REE Golf

Seniorerne var i fuld kontrol og meget velspillende om søndagen, hvor 2 delte matches, 0 nederlag og 4 sejre betød en syngende lussing til gæsterne fra REE. Vores seniorhold har dermed fået den helt optimale start på turneringen med to sejre på hjemmebane, så forhåbningerne om oprykning er store! 

 

Veteranholdet, Kval. række ØST: Sydsjællands GK  11 – 2  Hornbæk

Om det var den lange køretur søndag morgen, et glas vin for meget efter sejrsrusen lørdag – det vides ikke, men faktum er at vores ellers dygtige veteraner løb ind i en øretæve på Sydsjælland, der bare spillede rigtigt flot denne søndag. Vores veteranhold må få revanche, når Sydsjælland kommer på besøg her på banen! 

 

Samlet overblik, samt matchdetaljer kan findes her; Golf.dk | Danmarksturneringen