Information omkring nyhedsbreve etc. fra klubben

Kære medlemmer

I løbet af året er i vant til, at modtage en del information på mail fra klubben omkring, nyheder, aktiviteter og anden relevant information. Vi er som klub meget glade for, at så mange af vores medlemmer læser det vi sender ud. Vi kan se, at når vi sender information ud, så læser op mod 75 % af alle aktive medlemmer den mail de får tilsendt. Det er langt over markedsgennemsnittet og særdeles flot.

Men vi modtager også henvendelser, at medlemmer som vi kan se, at f.eks. nyhedsbreve er sendt til, oplever at det ikke er kommet frem eller synligt i deres indbakke i mail programmet. Og det er jo ærgerligt, når man som medlem gerne vil modtage informationen.

Årsagen skyldes i 8/10 tilfælde, at mailen er gået i det såkaldte spamfilter eller uønsket post mappen i mail programmet. Og det er jo ikke sikkert, at man lige tjekker det så tit. Vi oplever sikkert alle fra tid til anden, at få post, som vi ikke har bedt om eller er interesseret i. Og derfor er de såkaldte spamfilter blevet mere og mere “aggressive” i de senere år, så vi netop undgår at få alt det mail vi ikke ønsker eller har bedt om.

Men det kan så desværre også ramme de mails vi sender ud, indtil brugeren / medlemmet har flyttet mailen til indbakken et par gange. Så lærer programmet at disse mails er ok.

Så formålet med denne mail er blot, at give jer lidt information om, at det kan være nødvendigt, at lige tjekke spam eller uønsket postmappen i sit mail program en gang i mellem.

Hvis i gerne vil tjekke om I får mails fra klubben, så sender vi i dag lørdag 18-03-2023 en mail ud med information omkring Forløbstræning og kurser i sæsonen. Den vil blive sendt mellem kl. 18.00-20.00 og burde dermed være i jeres mail program senest kl.21.00
Så det er en god måde lige at tjekke op på det.

Herfra er der bare, at ønske alle en skøn weekend og håber snart vi ses på banen og vejret snart begynder at minde om forår. 

De bedste hilsner

Hornbæk Golfklub

Peter