Formandsnyt

Tak for valget til ny formand. Jeg har været medlem siden 2000 og er en flittig bruger af vores dejlige anlæg. Jeg har siddet i bestyrelsen i et år i denne omgang, har været i bestyrelsen tidligere og er aktiv frivillig som hjælpetræner på forløbstræning. Så golf fylder meget på mange måder i mit liv. Jeg er 66, erhvervsaktiv med eget firma, hvor jeg beskæftiger mig med uddannelse og udvikling i form af kurser, seminarer, coaching og procesudvikling. Jeg er gift, har i alt 5 børn og bonusbørn samt 7 dejlige børnebørn. Og der skal være tid til det hele.

Det er nogle store sko jeg sammen med den øvrige bestyrelse skal udfylde efter Christina, heldigvis er vi i bestyrelsen blevet suppleret med Claus Steenholt, som også er stærk på virksomheder, virksomhedsdrift og økonomi. Sammen med Peter, vores nye manager og snart også en ny klubsekretær skal vi nok komme godt fra start i 2021.

Vi sagde farvel til Heidi og Hans Henrik på generalforsamlingen d. 26.11, tak for 5 gode år med godt samarbejdede, fantastisk service og professionel ledelse. De er begge stærkt medvirkende til at jeg “overtager” en klub i god form. Tak til begge, også for loyal og professionel overdragelse til Peter. Heldigvis har Heidi lovet at yde en ekstra indsats ifm. tiltrædelse  af en ny klubsekretær 1.2.

Forude venter en ny sæson, nye glæder og nye udfordringer. Nogle af dem vi skal tage fat på, blev belyst på generalforsamlingen: det store træk på banen, spiltempo og etikettereglerne. Bestyrelsen har flere muligheder, begrænsing af antal  bookningstider, sammenlægning af 2-bolde, sanktioner ved sen afmelding o.a. Vi vil se om det bliver nødvendige redskaber når sæsonen går i gang. Bestyrelsen opfordrer til at man spiller 4-bolde, ikke bare booker tider fordi man gerne vil have frit valg og så afmelder den tid i weeekenden man ikke vil benytte, holder spiltempo, retter nedslagsmærker op, ikke går mellem green og bunker med sin vogn og generelt overholde etiketten og baneregler.  Vi vil sammen med Golfværterne kigge på hvordan vi kan hjælpe til med at få udnyttet banen på en god måde i 2021.

Vi har mange frivillige, men kunne godt bruge lidt flere. De frivillige er klubbens DNA og hjerteblod, uden dem, ingen klub. Hjælpetrænere, gartnere, malere, golfværter, mentorer etc. skaber kulturen og sammenholdet i klubben. Har du lyst til at give en hånd, stor eller lille, så tag kontakt til Peter i sekretariatet.

Vi har flere stærke hold på banen, et af dem er vores greenkeeperteam, som anført af Søren, har udviklet banen til at være i super form, den har aldrig stået flottere end i den forgangne sæson, heldigvis er den gode økonomiske situation med til, at vi også i de kommede år kan give dem de rette muligheder for fortsat at udvikle banen.

På trænerfronten har Ulrik medvirket til at nygolferne har følt sig  velkomne og er blevet introduceret til det gode golfsving, mere end 80 % har meldt sig ind. I 2021 håber vi at kunne udvide med en træner, i år har det ind imellem været vanskeligt at få lektioner, ligesom vi gerne vi styrke indsatsen i forhold til juniorer og elite. Lige nu ser det lidt vanskeligt ud, vi har ikke fået respons på vores opslag og må udvide indsatsen og kreativiteten.

Vores elite er både bred og stærk, D1 er kommet i 1.division og H1 i 3. division. Kom og hep på dem når de spiller hjemmekampe, de vil informere om matchdage i god tid inden de skal spille.

Vores juniorafdeling er voksende og det er også takket være et stort frivilligt arbejde. Børnene og de unge er vores kommede grundstamme og jeg elsker at se deres engagement, ihærdighed, leg og imponerende sving på rangen når de er der. Vi vil også se på hvordan vi kan støtte yderligere op om det arbejde i 2021.

Cafe Rolf og Landstrøm Golfshop er vores gode og professionelle samarbejdspartnere, så bak op om dem, køb din frokost og middag i caféen og dit golfudstyr i Shoppen.  

Forhåbentlig kan vi til foråret igen holde medlemsmøder, hvor bestyrelsen kan møde medlemmerne for at informere og blive inspireret til det fortsatte arbejde. Medlemmerne er klubbens centrum og det er jer der skal drive klubbens fremtid. Jeg vil fortsætte med at skrive en lille klumme med jævne mellemrum om stort og småt og I er altid velkomne til at tage kontakt til mig, enten via mail eller tlf. eller på terrassen. På banen fortrækker jeg at holde fokus på golfen, så lige der holder jeg gerne et frirum 😉

Hvis du er “vintergolfer”, ses vi banen og hvis ikke, ses vi forhåbentlig i slutningen af marts til baneåbning.

Venlig hilsen
Karsten Glahn