Sidste divisionsweekend er overstået, og allerede lørdag sikrede herrernes førstehold sig puljesejren ved at vinde 10,5 —1,5 over Hjortespring.
Det betød også at søndagens kamp ude mod Kokkedal ikke havde nogen betydning, men alligevel gik herrerne derfra med en uafgjort og det betød at de gik ubesejrede fra puljen i år.
For anden gang på 3 år skal herrerne i oprykningsspil.
Det kommer til at gå løs på Vallø golfklub d. 11/9 og modstanderen bliver Rungsted som vi ved fra sidste års pulje, er et rigtig stærkt mandskab! Herrerne får brug for jeres støtte, så lad os alle bakke om om deres kamp for oprykning til 2. division!
 
Hos damerne er sidste weekend i 1. division også veloverstået – trætte spillere og en meget, meget stolt kaptajn. Pigerne har virkelig vokset med opgaven og kæmpet for hvert et point hele året.
Lørdag mødte dameholdet Rungsted på hjemmebane og vandt i overbevisende stil med 8-4. Denne sejr sikrede nok point samlet til at spille i 1. division igen næste år!
Søndag tabte damerne desværre Simons på udebane – puljens nr. 1 med flere professionelle i truppen, eksempelvis Line Toft Hansen og Karen Magrethe Juhl.
Samlet blev vores bedste damehold nr. 2 i puljen – en flot 1. divisions debut.
Tak for al støtte og den store opbakning fra jer alle – specielt til jer der kom ud og heppede samt spillernes trofaste caddies.
 
Alt i alt en meget, meget flot sæson for Hornbæk Golfklubs hold i divisionerne!