Praktisk information

Hvem kan deltage i Lochers turneringer

Alle kvindelige medlemmer af HBGK kan deltage både i vores torsdagsturnering og i turneringer med vores venskabsklubber. Er du ikke medlem af Lochers, skal du betale et turneringsgebyr på 75 kr. – juniorer dog 25 kr. Beløbet indbetales med MobilePay til 259911.

Alle kvindelige medlemmer af HBGK kan deltage i udflugter, såfremt der er plads, men skal også her betale et turneringsgebyr til Lochers. Herudover kan der være ekstra betaling til dækning af omkostninger, som medlemmer i Lochers har betalt via deres medlemsgebyr.

Damer fra andre klubber, med tilknytning til et medlem af Lochers, kan deltage i vores turneringer mod at betale gebyr til Lochers og Greenfee til Hornbæk Golfklub. Sponsorer betaler ikke gebyr til Lochers for de turneringer, de sponserer.

Medlemsgebyr

Det årlige medlemsgebyr for sæsonen 2024 er fastsat til  Kr. 350,-.

Beløbet bedes indbetalt via GolfBox – klik HER

Tilmelding til torsdagsturneringer

Der bookes tid via GolfBox. Torsdag har vi fortrinsret på 1. tee mellem kl. 9.00 og 11.20 incl. og igen mellem kl. 16.00 og 16.20 incl., ledige tider frigives til andre spillere søndag kl. 12.

Turneringsform

Vi spiller forskellige former for turneringer i løbet af sæsonen, f.eks. Stableford, Slagspil, Hallington, Scramble, Greensome mm. Se alt herom i vores kalender.

Turneringspropositioner kan ses på opslagstavlen i klubben, samt her på hjemmesiden.

Vi spiller 18 huller i A- og B-række fra teested efter eget valg, medmindre andet er angivet i turneringskalenderen.

A-rækken: hcp 0-27,9

B-rækken: hcp 28-54

Elektronisk score benyttes til almindelige torsdagsrunder. Der vil være turneringer, hvor der ikke kan benyttes elektronisk score, her skal du huske at udfylde dit scorekort på papir og efterfølgende lægge det i Lochers postkasse.

Der tages forbehold for at rækkeinddelingen kan ændres i løbet af sæsonen

Ønsker du at spille 9 huller, skal du selv indberette din score i GolfBox, og derefter lægge dit scorekort i Lochers postkasse, så deltager du i præmierækken for 9-hullers turneringen.

Scorekort

Vi benytter elektronisk score til almindelige 18 hullers torsdagsrunder i Lochers.

Onsdag aften vil du modtage et link til indtastning af elektronisk score.

Bestyrelsen handicapregulerer din score, så den bliver tællende.

Klik HER for at læse vejledningen til elektronisk score.

Afgørelse af turneringer

Turneringsresultatet afgøres på grundlag af bedste score.

Hvis to eller flere spillere/hold står lige, afgøres resultatet ved at sammenligne scoren på de sidste 9 huller, derefter på de sidste 6, 3, og 1. hul. Hvis resultatet stadig er lige, sker afgørelsen ved lodtrækning. Ved gunstart afgøres resultatet ud fra laveste handicap.

Præmier

Præmieuddeling vil foregå i forbindelse med vores middage, som fremgår af turneringskalenderen.
Tilmelding til fællesspisning sker via GolfBox.
Ikke uddelte præmier kan efter middagen afhentes i Shoppen.