Kære medlemmer af Hornbæk Golfklub.

Om ganske få dage kan vi fejre julen med vores nærmeste og så småt kigge frem mod 2021. For mange vil 2020 være et år, som vi sent vil glemme og hvor konsekvenserne både socialt og økonomisk har været store. 
Også golfsporten har været ramt med alt fra total nedlukning i forårsmånederne til aflyste arrangementer, restriktioner af forskellig karakter etc. og her i december blev grebet og forsøget på at dæmme op for virussen strammet endnu en gang fra regeringens side. 
Men vi kan håbe, at de nye tiltag og den kommende vaccine kan give os det rygstød, som vi har brug for, så vi i 2021 kan komme tilbage til nogenlunde normale vilkår. 

For mit eget vedkommende glæder jeg mig utroligt meget til 2021. For der starter et nyt kapitel i min karriere, da jeg 4.januar endelig kan sætte mig i stolen som Klubmanager i Hornbæk Golfklub. Ventetiden er dog gået hurtigt, da jeg har haft mange opgaver, at færdiggøre i min nuværende stilling. Men jeg glæder mig helt enormt meget til at tage fat på opgaven i Hornbæk Golfklub og ikke mindst møde alle jer medlemmer. 

Jeg havde fornøjelsen af at møde nogle af jer til generalforsamlingen, hvor jeg også sagde et par ord. Jeg vil dog gerne understrege igen, at jeg er ydmygt bevidst om, at det er nogle store sko der skal udfyldes efter Hans Henrik og Heidi, når hun også forlader os i slutningen af februar. Det er tydeligt, at de begge har været et fast anker i klubben og der i den 5-årige periode de har haft i klubben, er sket meget og implementeret mange gode løsninger.
Og så er de jo heller ikke helt humorforladte 🙂

Jeg har sammen med ansættelsesudvalget ansat Emil Krarup Koefoed som ny klubsekretær. Emil starter d. 1.2 og har skrevet en kort introduktion til sig selv. Vi har ikke fået ansøgere til stillingen som ekstra Protræner, så ifm. besættelsen af stillingen har vi valgt at opnormere klubsekretærstillingen til 37 timer så Emil kan være hjælpetræner for juniorer, forløbstræning og LG4U. Det siger sig selv, at med to nye på posterne som Klubmanager og Klubsekretær der afløser to med stor erfaring og alle rutiner inde under huden, så kan det ikke undgås, at der kan ske en fejl eller to i 2021. Eller at alt ikke går helt lige så hurtigt, som det måske har gjort. Men jeg lover, at jeg og Emil vil gøre ALT i vores magt for at opretholde det positive, smilende, imødekommende og servicerende mindset, som har kendetegnet sekretariatet i de foregående år. 
Men vi får givetvis brug for en håndsrækning eller lidt ekstra tålmodighed indtil vi er helt oppe på det niveau vi ønsker. 

I vil lære mig at kende som en person, som er meget kommunikerende og til direkte tale. Så hvis i oplever ting eller metoder, som opleves irriterende eller uhensigtsmæssige, så kom altid og snak med mig i stedet for, at lade utilfredsheden vokse, både hos jer selv og andre. Så er jeg overbevist  om, at vi finder en god fælles løsning.  

Formanden nævnte i sit nyhedsoplæg, at vi har mange frivillige og hvor vigtigt det er for en klub, at vi netop har disse frivillige. Men at vi godt kunne bruge lidt flere. Jeg vil også gerne her slå et slag for, at har du lyst og mulighed for at hjælpe til i klubben, så tag meget gerne kontakt med mig. I 2021 får vi givetvis ekstra behov, så hold dig endelig ikke tilbage. Det kan være alt fra at hjælpe til under en enkelt turnering, internt arrangement eller træde ind i et udvalg, hvor dine kompetencer passer godt. 

Jeg vil slutte mit indlæg her og ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. 
Vi ses i det nye år.

De bedste hilsner

Peter