Kære Medlemmer

Først og fremmest glæder jeg mig utroligt meget til at møde klubbens medlemmer, medarbejdere og frivillige! Jeg håber at i alle vil kigge ind forbi receptionen og hilse på mig fra d. 1. februar. Jeg er selv dedikeret golfspiller og har foruden min Idrætsvidenskabelige uddannelse fra Københavns Universitet taget kurser i golfundervisning. Derfor vil jeg i mit virke som klubsekretær også komme til at understøtte klubbens forskellige udbud af golfkurser som instruktør.

Jeg kommer med en stor grad af administrativ erfaring fra mine tidligere ansættelser, hvor evnen til at organisere og holde mange bolde i luften på samme tid har været afgørende. Ligeledes har jeg arbejdet i Backtee Golf shoppen på Royal og har derfor et solidt indblik i både udstyr og dagligdag derfra med betjening af deres medlemmer.

Som person er jeg udadvendt og hjælpsom, hvorfor jeg også glædes ved at skulle servicere jer så godt jeg overhovedet kan. Jeg er 31 år gammel, og er i et dejligt parforhold med min kæreste, Dicte. Vi bor på Østerbro i København, men er stærkt tilknyttet Hornbæk, da vi i familien har sommerhus tæt ved Kildekrog station. 

Ligesom den nye klubmanager, Peter, glæder jeg mig til at arbejde videre med det gode fundament der er lagt af Heidi og Hans Henrik.

Med ønsket om en god jul og et godt nytår

Emil