Shoppen på Facebook.

Klik her for at gå til Shoppens Facebook sideVi har oprettet en side på Facebook hvor vi informerer om aktiviteter og aktuelle tilbud. Vi håber at vi kan få mange ”likes” eller følgere så vi kan fortælle flest muligt om vores tiltag.
Du finder os ved bla., at søge efter ”Hornbæk Golfshop – Landström Golf Academy” eller klikke på Facebook logoet til venstre.

Tilbud i shoppen

Vi har løbende forskellige tilbud kørende og vi får også løbende nye til. Der er lige nu tilbud på udvalgte dame sommersko, kollektionstøj og logo tøj. Kom endelig forbi Golfshoppen og se udvalget samt få en snak om udstyr og beklædning.

Fitting af jern og køller

Vi tilbyder individuel fitting i vores studios i Ree og Helsingør. 
Du er velkommen til at kigge ind i Shoppen for at booke en tid.

Fittingdage

Der vil igen, i den kommende tid, blive mulighed for at teste og blive tilpasset til nyt udstyr. Vi begynder nu 2. runde af fittingdagene og får besøg af,

Wilson 10. juli kl. 11-15
Mizuno 29. juli kl. 11-15
Callaway 31. juli kl. 12-15
Cobra 14. august kl. 11-15

og senere Titleist, TaylorMade og Ping. Hold øje med vores plakater og vores Facebook side for mere information omkring fittingdagene.

Logobolde

Har du tænkt på at bruge golfbolde som visitkort for dig eller din virksomhed?
Vi er leveringsdygtige i stort set alle former for golfbolde med logo. Kom ind i shoppen eller kontakt os via telefon eller Facebook så vi kan lave et tilbud til dig.

 

 

De bedste sommerhilsner
Thomas og teamet i Golfshoppen