Igennem tiderne har vi prøvet at oplyse og orientere omkring vigtigheden i at behandle banen med respekt, rette nedslagsmærker op/lægge turf på plads/rive i bunkers/respekterer de hvide streger på forgreens, alt sammen til glæde for os alle.

Det burde være en hel banal ting, at efterlade banen som man gerne selv vil modtage den.

Vores oplysning ser desværre ikke ud til at have virket helt som ønsket, og vi må desværre konstatere, at respekten for banen ikke eksisterer for alle, desværre.

Sidste uge blev der slået 3 turfs af greens, i denne uge har man brugt fairway`s til træningsareal uden at lægge turf på plads og rette mærkerne op på greens.

Bunkers er fyldt med fodspor når greenkeeperne møder ind, på trods af at de river bunkers hver dag. Buggies og trollies kører mellem greenside bunker og greens.

Man smider skrald/flasker og cigaretskodder i naturen.

Tror og håber at alle, trods alt, vil være enige i, at ovennævnte ikke, og den attitude ikke er acceptabel.
Husk at det også ’koster’ at rydde op efter andre. Greenkeeperne skal bruge tid på oprydning og ikke vedligehold/pleje etc. Der er store omkostninger for klubben at efterså og topdresse fairway`s etc.

Træning foregår på drivingrangen, indspilsarealet og puttinggreen

Håber ikke at det fremover vil være nødvendigt at indføre sanktioner, såfremt at simpel etik/opførsel på banen, ikke udvises.

På forhånd tak for forståelsen
Baneudvalget
Claus Meulengracht
Formand for Baneudvalget