I regn og slud……., kunne godt være overskriften fra dette års Hornbæk Open.
Koldt var det nu ikke men meget regnfuldt og meget blæsende. Kun A-rækken slap for de helt store vandkaskader. Vi tror dog de fleste alligevel havde en god dag. Lidt frisk luft skader jo ikke 😊.

Turneringen blev i år afviklet som løbende start og i tre rækker. A, B og C.
I A-Rækken havde vi i år besøg af en rigtig professionel golfspiller. Det tager vi som et udtryk for, at vi har en rigtig fin bane som man har lyst til at spille, selv om man er professionel. Der blev da også i krogene snakket om hvor fin banen er. Så tak til Søren og co.

Som altid i vores turneringer har vi tættest på pinden ved hul 17 sponseret af inforevision.
I A-rækken var det Line Toft Hansen og Stefan Andersen der tog sig af rødvinen.
I B-rækken var det Rudi Andreasen og Jan Becher og i
C-rækken var det Pia Brun og Ole Hjort. Ole med 28 cm til hullet.

 

Turneringen var sponseret af Carlsberg – og det gav plads til flotte præmier.

Det noget tvivlsomme vejr til trods blev dog til nogle gode scores. I hvert fald i toppen. Og nogle med nye handicap.
I A-rækken var det professionelle Line Toft Hansen fra Hillerød der med netto 70 og en rigtig flot eagle på hul 18 tog sig af 1. pladsen. 2. pladsen gik til Nicolai Svendsen, Furesø med en netto på 71. 3. pladsen gik til vores egen Henrik Søltoft med en netto på 74. I A-rækken var der 28 spillere.

I B-rækken hvor der spilles stableford var det Lasse Lilja Vilhelmsen, Furesø der med 38 point tog sig af 1. pladsen. 2. pladsen gik til Johnny Wenning, Øland med 36 point og 3. pladsen gik til Peter Ejler, Hornbæk med 34 point. I B-rækken var der 51 spillere.

I C-rækken hvor der også spilles stableford var det vores egen Benjamin Bartroff der med hele 44 point (i det blæsevejr) tog sig af 1. pladsen. 2. pladsen gik til Aksel Lind, Ekholmsnæs med 37 point og 3. pladsen gik til John Steenfeldt-Jensen med
33 point.

Efter en våd og blæsende omgang serverede Café Rolf en rigtig dejlig og velsmagende Grill menu. De sidste kunne endda indtage maden udendørs da solen så endelig kom frem.

Tak til alle der støttede op om turneringen og deltog.
Turneringudvalget