Sæsonmedarbejder søges til Hornbæk Golfklub.
Nyder du at arbejde i naturen, og kan du godt lide aktivt og praktisk arbejde? I så fald har vi den perfekte, tidsbegrænsede stilling til dig!

Om jobbet
Som Greenkeeper i Hornbæk Golfklub får du din daglige gang på det flotte anlæg klubben besidder. Du vil arbejde med pleje af golfbanen, hvor der ofte bruges diverse kørende maskiner til klipning, udjævning af sandbunkers mm. Det er derfor nødvendigt at du har kørekort til enten bil eller traktor. Som Greenkeeper arbejdes der 37 timer ugentligt, og der arbejdes tidligt fra morgenstunden, så der kan nås mest muligt pleje på anlægget inden golfspillerne fylder banen op. I denne stilling skal du kun arbejde i hverdagene, og har derfor masser fritid i weekenderne. Du bliver en del af et godt team af erfarne Greenkeepere, der har kompetencer og lyst til at hjælpe dig hurtigt i gang med dine arbejdsopgaver, så du hurtigt kan blive en stærk og selvstændig del af teamet.
Stillingen er tidsbegrænset til 6 måneder, med tiltrædelse 1. april eller 1. maj 2024.

Om dig
Tidligere erfaringer med golf som golfspiller, Greenkeeper eller lignende arbejde er en fordel, men ikke et krav. Det vigtigste er at du har flid, er mødestabil og kan møde golfspillerne på banen med et smil.

Send en kort, motiveret ansøgning til Chefgreenkeeper, Søren Petersen pr. mail på
golf@hbgk.dk
Hvis du vil høre nærmere om jobbet kan Søren Petersen kontaktes telefonisk på
24450884.

Der afholdes løbende samtaler med relevante kandidater.