Alt klappede til afviklingen af DM for Mid-Age

Søndag eftermiddag fik vi kåret de nye Danmarksmestre i MId-Age kategorien efter 2 dages fuldt spilleprogram.

Lørdagen startede fint ud med skønt vejr og første runde blev afviklet helt efter planen. Træerne voksede dog ikke ind i himlen og ud på eftermiddagen

begyndte skyerne, at trække sig sammen over vores skønne golfbane og kl. 17.00 stod det mildest talt ned i stænger med tilhørende torden. Spillet blev afblæst og der ventede nu spillerne 

en næsten 2 timers pause, inden spillet igen kunne genoptages. Både spillere og turneringsledelsen fra DGU var meget opsat på, at få gennemført 2 runde, således at søndagen ikke skulle starte med afviklingen af anden runde.

Med meget god vilje og indsats fra alle lykkedes det at få den sidste bold i klubhuset kl. 21.40.

Dermed kunne 3 runde begynde planmæssigt søndag morgen. 

Scores viste overordnet set, at Hornbæk Golfbane ikke er så let endda og mange havde store udfordringer med at tøjle banen, trods meget lave handicap. Og det at spille 3 runder kræver mere en man lige tro, for at holde sammen på en fornuftig score. 

Både banen, restauranten og golfklubben har fået meget flot feedback fra spillere og DGU for afviklingen og det kan vi bestemt være stolte af. Flere af tilskuerne om søndagen roste i mange vendinger banen, som også må siges stod overordentligt godt. 

En lang weekend sluttede med, at følgende kunne kåres som vindere hos damerne og herrerne

Resultat damer
1. plads – Lotte Greve i +2 fra Kokkedal

Resultat Herrer
1. plads – David Böeck i -3 fra Smørum

Herunder lind billeder fra dagen og præmieoverrækkelsen.